Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Dar in a patra zi totul a devenit si mai frumos, caci in aceasta zi Manac a facut Web-Club

Scris de Alex Sima | 23, 10, 2009

Web-Club.ro octombrie 2009 - Tudor GalosDupa doua zile de Global Forum, si mai mult sau mai putin doua zile de umblat cu jalba-n protap pentru gasirea unor parteneriate prin care sa promovam Renne, unele intalniri promitatoare, altele destul de ciudate, am fost aseara la Web-Club, despre care am scris mai pe larg aici. Ce n-am scris acolo a fost ca in sala a fost si Zoso, care a facut ceva ce poate fi descris drept circ. In principiu, o singura intrebare din cele puse de el a avut doza de interes general necesara pentru a fi pusa, insa forma in care a fost formulata s-a dovedit a fi exact pe stilul lui, tabloid curat. Pe scurt, a vrut sa dovedeasca pe principiul “lant de aur la gat” ca el castiga mai mult cu blogul lui decat toti cei care au acum proiecte finantate. Ei au pierderi in fiecare luna si el e pe plus, cam asta era ideea. Ceilalti i-au explicat ca scopul lor nu e sa aiba o balanta pozitiva, ci sa isi vanda companiile in final.

Bineinteles, modul de interactiune m-a facut sa realizez cat de mare e deserviciul pe care il produc oamenii cu o lipsa totala de maniere si diplomatie perceptiei generale asupra blogerilor si onlineului, lucru confirmat de altfel si la Global Forum de oameni de la diverse companii mari, care sunt, fara sa exagerez, dezgustati de anumite practici. Si nu e vorba aici de nenea de mai sus, ci de felul in care mai multi oameni aleg sa prezinte informatii si de forma in care sunt ambalate acestea in cele din urma.

Pana la urma, gluma e gluma, dar educatia celor care nu stiu cu ce se mananca un blog le-o fac tot cei care au bloguri, in mare masura prin ceea ce aleg sa scrie pe ele. In cazuri speciale, ei nu pricep ca poti folosi o platforma din spatele unui blog pentru a face orice si ca e vorba doar de un sistem de administrare a continutului, ci doar ca “blogul” e ceva care e folosit de indivizi fara etica pentru a face bani.

renne

Subiecte: Bloguri, Ganduri, Media, Personal, Romania, Siteuri | 3 Comentarii »

3 Raspunsuri la “Dar in a patra zi totul a devenit si mai frumos, caci in aceasta zi Manac a facut Web-Club”

 1. 20bet Says:
  05, 10, 2023 la 8:36 pm

  I am currently writing a paper that is very related to your content. I read your article and I have some questions. I would like to ask you. Can you answer me? I’ll keep an eye out for your reply. 20bet

 2. ^Inscrieti-va pentru a obtine 100 USDT Says:
  12, 02, 2024 la 11:45 pm

  Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.info/ro/join?ref=T7KCZASX

 3. Pag-sign Up Says:
  27, 03, 2024 la 1:52 am

  Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Comentarii

căutare personalizată