Nemira rss anunt

« | Main | »

Romania – Lituania: 0-3

Articol postat de | 06. 09. 2008

***** Pai se putea sa nu scriu si eu despre fotbal? Nu.

***** Mai ales acum, cand de cateva minute s-a terminat Romania-Lituania cu “neverosimilul” scor 3-0. Pentru ei, logic, ca de asta e de necrezut. Culmea e ca mi-a placut cum au jucat lituanienii. Dar cum lumea o sa uite pana la urma de meciul asta si cat de prost au jucat romanii, nu are rost sa ii fac o analiza. A fost o partida frumoasa pentru ei, una “neagra pentru Romania fotbalistica”. De ce am jucat noi prost si ei bine? Cui ii pasa?

***** Reactiile “de dupa”, in ordinea functiei:

***** Contra:

S-a rupt un pic jocul… Vreau sa-mi cer scuze suporterilor.

***** Un picut de tot. No biggie.

***** Piturca:

Am prins o seara proasta. […] Responsabilitatea imi revine mie.

***** Auuu, ce trist. Culmea e ca daca va fi schimbat acum si adus alt “selectioner” in loc, lucrurile nu vor merge decat spre mai prost.

***** Lupescu:

Am intalnit aici un public care a fost, chiar si la 2-0, alaturi de baieti. bla bla, bla bla.

***** Mai sa fie, chiar asa? Eu imi aduc aminte cum strigau spectatorii din toti plamanii DEMISIA! si Timisoara!

***** Dupa scandalurile recente (Timisoara, femei in cantonament, amenzi, mite, certuri, transmisia partidelor din prima liga, s.a.m.d.), numai meciul asta mai trebuia sa toarne gaz pe foc.

***** Insa ce nu pricepe lumea e ca nu ai cum sa rastorni sistemul. E prea vechi, e prea bine inradacinat, si poate cel mai important aspect, nu exista o alternativa. Nu ai cum sa schimbi oamenii de la coducerea FRF fara sa schimbi radical felul in care functioneaza lucrurile acum. E imposibil sa faci asta, cat timp nu ai cu ce sa inlocuiesti ceea ce exista acum. Singura solutie ar fi crearea unei noi federatii, o revolutie totala. Dar ea nu poate avea consecinte faste. E trist, dar adevarat. Fara oportunitatile oferite de spalarile de bani din fotbal, investitorii n-ar mai vrea sa aiba de-a face cu echipele romanesti. Fara circ, nu se poate. In fond, in momentul asta exista 2 optiuni mari si late:

***** - Se satura oamenii, ies in strada, fac putin scandal sa-si verse nervii, cer capete, pe urma o sa fie prostiti printr-o rotatie de cadre.
***** - Se satura oamenii, dar tac si inghit.

***** In ambele cazuri, pana in 2009 povestea asta va fi uitata. Oricum, mie mi-au placut toate cele 3 goluri. Foarte faine…

renne

Subiecte: Despre jocuri | Nici un comentariu »

Comments