Nemira rss anunt

« | Main | »

Jocuri electorale

Articol postat de | 14. 05. 2008

***** Vreau sa faca si romanii jocuri electorale. Pentru PC. (calculator, nu partidul) Am vazut in ultimele zile cel putin cateva zeci de asemenea “productii”, in care prin jocuri erau lipite pe pereti postere anti-Bush (presedintele, nu boschetul) sau in care te poti lupta cu Hillary si Obama intr-un Mortal Kombat adus la zi.

***** Jocul de fata e pentru pasionatii de shootere si paintball. Iti alegi candidatul si pornesti vitejeste la drum, improscand contracandidatii (cu vopsea). Daca e sa il compar cu ceva, as spune ca seamana cu Predator. Nu AvP, ci Predator de prin anii ’90. Ma indoiesc ca stie multe lume despre ce e vorba, dar oricum, pentru cine stie, reprezinta o surpriza placuta.

***** Asa ca, dragii mei candidati din Romania, luati aminte. Daca vreti suportul tinerilor, invatati cum sa le atrageti atentia.

“Apuca-te de vopsit.”

Jocuri electorale

renne

Subiecte: Jocuri Flash | 1 Comentariu »

One Response to “Jocuri electorale”

  1. Viitorul lumii in viziunea scriitorilor | Carti - TownPortal - Books Says:
    May 20th, 2008 at 4:15 pm

    [...] de Taiwan si China, la care se adauga o alianta stranie cu tarile musulmane. Peste tot se fac jocuri politice, scenarii, incercari de asasinare a liderilor. Toata lumea se bate cu vecinii acolo unde au existat [...]

Comments