Nemira rss anunt

« | Main | »

Triburile InnoGames, ghid de joc

Articol postat de | 27. 06. 2008

***** Daca tot am observat interes sporit pentru postul cu Triburile si daca tot am primit mesaje si chiar un mail in care eram intrebat daca am jucat pe .ro, vreau sa fie clar: Raspunsul este nu. Nu am jucat Triburile.ro. M-am delectat in schimb cu TribalWars.net, parintele sau.

***** Atunci de ce vorbesc despre asta? Ce experienta am? Pai uite cam cum aratau anul trecut folderul meu de 100 Mb dedicat jocului Triburile (de fapt, TribalWars), felul in care faceam planurile de razboi, si alte chichite scrise “manual”.

***** Iar pentru cei dornici sa se apuce de el, un mic ajutor, facut de mine pentru cei de pe .net. Sunt scrise in engleza, dar va descurcati voi:
1. Ghid general;
2. Ghid pentru atacuri;

***** Daca decideti sa va apucati de joc si cumva ajungeti sa-l mancati pe paine, sa fiti pasionati in asa hal incat sa va treziti in miez de noapte ca sa dati un atac sau sa trimiteti suport… si dupa toate astea primiti un ban nefondat, sau ceva asemanator, tineti minte ca v-am avertizat.

***** Cel mai bun sfat pe care vi-l pot da:
Triburile (TribalWars) inca nu merita timpul pierdut! Poate in viitor, cu mult efort din partea creatorilor sai, dar in nici un caz acum.

renne

Subiecte: Reviews, Walkthroughs | 9 Comentarii »

9 Responses to “Triburile InnoGames, ghid de joc”

 1. razvan Says:
  September 9th, 2008 at 6:41 pm

  spune-mi te rog triburile.exe la ce-ti foloseste? ce anume face?:)

 2. Zoom Says:
  September 9th, 2008 at 8:17 pm

  Daca te referi la fisierul TribalWars.exe, nu la Triburile.exe pe care din cate stiu eu nu il am:
  Este o arhiva self-extracting cu “poze” cu planuri de atac.
  ;)

 3. D3M3Nt8r Says:
  February 9th, 2009 at 11:51 pm

  jokul e tare….jok de 3 ani si am ajuns la 3 mil de puncte si m-am lasat…si de un an am inceput din nou si am aproape un mil de puncte…si o sa imi recuperez si fostele sate…multumesc ptr ghid…este foarte bun…si da randament….:D

 4. dany Says:
  May 12th, 2009 at 9:03 pm

  mda sunt tare

 5. raptzig123 Says:
  October 3rd, 2009 at 2:30 pm

  sunt un fost jucator de triburile…shi cunosc cazuri in care adminii au facut jocuri de culise, precum maretul trib scit ajutat de admini pe L 3 pe triburile.ro ….dupa parerea mea tribalwars.net este mult mai curat fata de cel romanesc…dak s-a ajuns sa se sparga acconturi shi sa se blocheze jucatori nevinovati…doar k sa inchida gura tribului din kre facea parte playerul.
  L3=>cea mai corupta dintre toate lumiile de joc pe .ro….tribul scitii facand-o in acest hal…

  ps.fost jucator retras din activitate(nu am dat viata reala pe cea virtoala;)am un plus:P)

 6. icecube26 Says:
  January 18th, 2010 at 12:14 am

  da..cea mai murdara lume. am avut si io 650k si 65sate pe L3.. se innobila intern la greu.. rusinee voua adminilor pt incalcarea lucrurilor personale!!! triburile sucks

 7. doar eu Says:
  March 22nd, 2010 at 11:22 pm

  daca nimeni nu este in stare sa vorbeasca cu cei de la firma mama sa ia masuri impotriva administratorilor din Romania, vom mai avea mult si bine batai de cap cu asa zisii “admini”
  mie de curand mi-au inchis 2 conturi pe “Grepolis” sub motivul ca nu au voie 2 conturi pe acelasi ip. ambele conturi erau trecute la legatura de internet. nici pana in ziua de astazi nu au fost capabili sa-mi explice cu ce am incalcat regulamentul

 8. colonelu22 Says:
  March 24th, 2010 at 10:33 am

  am folosit mai multe conturi si mia blocat contul cu colonelu22 si vreau sa mil deschida si nu o sa mai folosesc alte conturi pentru resurse cu pot sa mil descuie

 9. doar eu Says:
  March 25th, 2010 at 3:13 pm

  esti la mana lor. daca vor bine, daca nu ai pierdut timpul pana acum degeaba.
  ei sunt la butoane, noi suntem pentru ei doar marionete

Comments