Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

antivirus convertor cosmos English gramatica interesante internet intrebari Istorie IT online optimizare OS pasiuni plugins programe raspunsuri reclame retele revista presei SEO servicii setup translator unelte windows wordpress

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Hamachi – O retea virtuala

By Zoom | August 7, 2008

***** Prin “tinerete”, mai dadeam cate un lan party doar din nevoia de a ne juca intre noi, prietenii. Fie ca nu aveam cum juca diverse chestii pe net, fie ca vroiam sa fim exclusivisti, asta era singura solutie.
***** De ceva vreme insa, Hamachi a introdus posibilitatea de a crea o retea virtuala prin intermediul internetului. Ea poate fi folosita la mai mult decat a te juca, dar gamerii o indragesc in mod deosebit.

***** Simplist explicat, sa dam ca exemplu Starcraft:
– Instalezi Hamachi;
– Dai Power ON;
– Creezi propria retea virtuala careia ii dai un nume si o parola;
– Prietenii tai (care au instalat Hamachi odata cu tine) dau join la reteaua nou creata;
– Faci server;
– Prietenii tai dau join game pe LAN;

***** * Pe acelasi principiu ar trebui sa functioneze la toate jocurile care ofera posibilitatea de joc in retea, chiar daca nu ofera multiplayer prin internet.
***** * Nu functioneaza prea bine cu Counter Strike, nu intru in detalii pentru ca as avea prea mult de povestit, iar explicatii si solutii sunt pe net;
***** * E mai simplu decat sa faci un server PvP si nu ai nevoie de nimic altceva decat de o conexiune la net. Se inlatura astfel nevoia unui server special.

***** Am uploadat Hamachi 121 pe TownPortal, il puteti lua de aici:
http://www.townportal.ro/utils/Hamachi-121.exe

renne

Subiecte: Software, Utilitare | No Comments »

Comments