Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Tag Cloud

Analfabeti anunt anunturi autocar banci bani Bloguri Bucuresti cuvinte drum escrocherii evenimente facultati fun furturi Ganduri idei imaginatie important international jurnalism leapsa mancare masini Messenger metrou moralitate muzica net proiecte publicitate Rasu-plansu sarbatori sexy spectacole sport stupizenii targuri tramvai Twitter Valcea versuri Viitor web-design ziare

Arhive

Meta

Validari

“Viata fara net e pustiu”. Mai ales de Craciun

Scris de Alex Sima | 24, 12, 2011

Orange - moedem Huawei E160Ajung la Valcea cu gandul ca abia o sa imi pot citi mailurile. Stiu ca netul meu mobil merge greu aici. Aveam o vaga banuiala ca e de la modemul meu Orange, un Huawei E160, model de prin 2008-2009. Ca de obicei, o liniuta de semnal 3G care se transforma din 10 in 10 minute in 2-3 liniute de Edge. Am un abonament bun, si mi-e ciuda. In camera cealalta, Sima senior navigheaza din greu (cu un Huawei GI1515, abonament net inferior). Aduc laptopul lui la mine in camera. Semnal maxim 3G+. *Introdus unghie in gat si venit idee geniala care urma sa imi ocupe timpul de ieri pana in momentul de fata. – Citeste tot articolul »

Subiecte: Ganduri, Peripetii, Personal | 2,933 Raspunsuri »

Banci, banci, sa-naltam

Scris de Alex Sima | 24, 12, 2011

Bancomat BancPostSe pare ca de Craciun nu vreau sa-i raman dator “mosului” cu povesti si vreau sa-i parasc pe cei care n-au fost cuminti. Drept urmare:

– Pe la mijlocul saptamanii ma duc la bancomat. Hap. Inghite cardul si imi da o chitanta de-mi zice ca e inactiv.
– Ma duc la reprezentanta bancii.
– Imi scoate o domnita cardul, il sterge de praf (!) mi-l da si imi spune sa incerc iar. Hap.
– “Haideti sa verificam”.
– Cum nu aveam in plan decat sa scot bani, n-aveam buletinul la mine. Nu-i bai, imi stiu datele. Memorie 1. Amnezie 0. – Citeste tot articolul »

Subiecte: Amintiri, Peripetii, Personal, Romania | 740 Raspunsuri »

Ză job

Scris de Alex Sima | 24, 12, 2011

NemiramediaPe sistemul jurnalistic: Sunt Online Manager la Nemira de luni, 5 decembrie 2012. M-am hotarat in 3 zile sa accept postul. Vineri am avut prima discutie “live”, sambata am plecat din Bucuresti, duminica am fost la inmormantarea unui prieten, si luni m-am intors si am batut palma. Si mi-a luat 20 de zile sa scriu asta aici, dupa ce m-am gandit daca merita sa mai fac cate un update la cateva saptamani pe blog, sau e mai simplu sa pun un status pe Facebook, Twitter, LinkedIn si Google+. Raspunsul la dilema e evident.

E ceva ce imi place si sper sa facem treaba buna. Avem cam 30 de siteuri in portofoliu, si cateva sute de domenii pe care acum nu e nimic. Unul l-am construit deja si il folosim drept nava de comanda: Nemira Media. Asteptam feedback.

Subiecte: Firme, Media, Personal, Planuri, Siteuri | 502 Raspunsuri »

Profesoara

Scris de Alex Sima | 16, 10, 2011

Autobuz vechiNu mi-am explicat niciodata de ce varsta inaintata implica respect neconditionat. De fiecare data cand dau de situatia asta ma gandesc ca e in acelasi timp amuzant si trist. Intamplarea de azi a avut loc in autocar, dar nu e vorba de cliseul “ridica-te sa-mi faci loc”. Cel putin nu s-a ajuns acolo.

Sa pornim de la presupunerea ca e vorba de un domn si o doamna, ca n-am discutat cu ei sa ma asigur de domnie. Si de trei autocare pline ochi. Un singur loc liber ramas in cel in care ma aflam. La fix pentru doamna condusa de domn. Doamna era profesoara. Pe langa varsta, in jur de 70, un lucru suplimentar pentru prestanta. Sau cel putin asa parea sa aiba impresia nenea escortantul. – Citeste tot articolul »

Subiecte: Amintiri, Peripetii, Personal, Romania | 726 Raspunsuri »

Chestii bancare si ce nu le spun cei de la banci clientilor

Scris de Alex Sima | 15, 08, 2011

Cont BCRDupa o vacanta maricica (evident ca si de pe blog), m-am intors la ce conteaza cu adevarat*.

Mai am putin si pierd sirul conturilor facute pe la diferite banci. Primul, pe care inca il am, l-am facut la BancPost prin 2002. De-a lungul timpului, am avut (pe unele inca le mai am) la BCR, la CEC, la Transilvania. La BCR de pilda am trei. Doua in lei si unul in valuta. Mi-am petrecut o buna bucata din timp citind contracte si primind informatii. Sincer, daca nu as avea nevoie sa fac plati cu cardul, mi-as tine banii intr-un ciorap ingropat. – Citeste tot articolul »

Subiecte: Firme, Personal | 94 Raspunsuri »

Pe invinsi nu-i tine minte istoria, dar istoria nu e friend pe FB, asa ca nu conteaza

Scris de Alex Sima | 07, 03, 2011

Cupa Canyon SportMeetM-am intors aseara de la Brasov dupa 2 zile foarte faine, ocazie cu care mi-am marit tolba de friendsuiri si followuri, in care singurul lucru negativ a fost ca mi-am dat seama pentru a nu stiu cata oara ca nu mai am conditia fizica de alta data, si ca tre’ s-o recapat cat mai rapid. Spre deosebire de cum fac de obicei, n-o sa scriu mult, ci o sa dau linkuri catre cei care au facut-o deja, pentru ca abia m-am trezit, mare lucru de adaugat nu prea a mai ramas, si inca am starea de “mai dorm 5 minute”.

Ii multumesc cu aceasta ocazie lui Pandutzu pentru Joy Ride-ul pana la Bucuresti, si doritorilor de adrenalina, asemenea lui Panch, le sugerez sa bage o fisa cat de curand posibil, pana nu isi intra in mana soferul. – Citeste tot articolul »

Subiecte: Amintiri, Peripetii, Personal | 287 Raspunsuri »


« Articole mai vechi |