Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Ruta romaneasca ocoleste cartea

Scris de Alex Sima | 29, 07, 2009

O noua intrare in categoria spam romanesc, o noua intrare in topul siteurilor de 2 bani facute de analfabeti. Sunt baiat bun, urmez multe dintre linkurile primite prin intermediul spamului, mai ales daca e vorba de compatrioti.

Pe de o parte e curiozitatea de vina, pe de alta parte sadismul. Uneori iti ajung 10 secunde sa-ti dai seama ce hram poarta unii.

Iata descrierea siteului cu pricina (Romanian Route), proaspat lansat:

Acest site a fost conceput pentru a facilita pentru facilitarea obtinetinerii informatiilor depre turismul romaninesc si de asemenea pentru promovarea acestuia.

Bai nene, daca tot lansezi siteul, ai grija sa n-ai greseli. Daca mai trimiti si spam, inseamna ca esti convins ca e gata. Nu mai bine in loc sa pierdeti timpul aiurea cu mesaje trimise aiurea, faceati un minim efort sa va verificati una dintre cele mai importante pagini?

O porcarie

Din pacate, probabil ca e greu sa corectezi greseli pe site atunci cand scrii „ sectiune membrii”, „siteul este formata”, si cand ai meniul jumatate in romana jumatate in engleza.

Ma intreb ce au unii in cap atunci cand spera sa aiba succes si sa castige bani cu asemenea siteuri.

renne

Subiecte: Analfabeti, Execrabil, Siteuri | 1 Comentariu »

Un raspuns la “Ruta romaneasca ocoleste cartea”

  1. Stefania Says:
    02, 08, 2009 la 11:27 pm

    Sa-ti spun eu cum a fost facut asta :D… s-a luat un amarat de student in practica la o firma/agentie de turism, caruia nu prea ii pasa ce scrie… sau a tradus de pe vre-undeva si a uitat sa se mai uite inapoi.

    Asta-mi aminteste de site-ul cu “Visita Rumania” pe care l-am facut pentru primul semestru de master 😀

Comentarii

căutare personalizată