Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Moldovenii fac spam – Miss Suzy

Scris de Alex Sima | 19, 03, 2009

***** Toti primim spam. E un truism. Cele mai multe mesaje sunt sterse direct, pe altele le citim ca sa ingrosam randurile celor despre care se spune prin statistici ca isi pierd X luni din viata din cauza spamului. Spamul pe blog e mult mai usor de blocat fata de cel primit pe mail, cu exceptia cazului in care stai sa verifici daca nu cumva s-a ratacit printre mesajele nedorite vreun comentariu fara vina. Ocazional, se intampla si opusul. Adica un comentariu spam trece de detectia automata si sunt anuntat ca trebuie sa il aprob. Asa s-a intamplat azi, cand am citit una dintre cele mai amuzante incercari de a face trafic.

Hello My name is miss Suzzy i saw your profile today in http://www.monitorulsv.ro and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send a mail to my email address so i can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address I believe we can move from here.I am waiting for your mail to my email address above.miss Suzzy.(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life) Please reply me with my email address.

***** Acum nu stiu ce sa cred, s-au apucat moldovenii sa faca spam pe bloguri romanesti in limba engleza, sau e o incercare mai inteligenta de spam, pentru ca in caz ca primul comentariu e aprobat, cele care ii vor urma vor aparea automat?

***** As putea lua in calcul si varianta a treia, cum ca miss Suzy e o moldoveanca fierbinte care vrea doar sa-si exerseze limbile straine, da’ buba e ca n-am intrat in viata mea pe Monitorul de Suceava, ca sa nu mai vorbim de cont si profil… Asha ca shi fashiti ma, nu va e rushini?

renne

Subiecte: Bloguri, Siteuri | 2 Comentarii »

2 Raspunsuri la “Moldovenii fac spam – Miss Suzy”

 1. Dandone Says:
  15, 07, 2009 la 1:52 pm

  O intrebare de logica: de ce proprietarii de bloguri se simt ofuscati la aparitia mesajelor de spam cand tot ei afiseaza fara nici o jena diverse muzici audio-video fara sa plateasca un sfant drepturi de autor proprietarilor de drept? Intrati in blogosfera romaneasca si o sa vedeti mii de exemple de blogeri inflamati de spam, dar relaxati sa ofere cate o piesuta preferata, fara sa scoata din buzunar si banutii aferenti.

 2. Zoom Says:
  16, 07, 2009 la 2:47 pm

  Logica? Spock n-ar fi deloc mandru…

  Care e legatura dintre spam si muzica?

  In legatura cu ultimul aspect, de platit platesti cand cumperi ceva, nu cand pui un link sau un embedd, care nu e acelasi lucru.

Comentarii

căutare personalizată