Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Superb log – doomiinoo

Scris de Alex Sima | 07, 10, 2009

Super Blog 2009In colectia de spamuri azi mi-a intrat un anunt oarescum interesant din cateva puncte de vedere. In primul rand e un eveniment caruia putea sa i se faca publicitate si altfel pentru ca sunt implicate destule companii mari si premiile date in concursul respectiv sunt “ok”. E vorba de Super Blog – editia 2009.

In al doilea rand, daca tot faci o campanie de genul, ar trebui sa ai totusi suficienta atentie incat sa folosesti acelasi termen cand te adresezi cuiva. Concret, sa te decizi daca folosesti bloger, blogar sau blogger. Nu toate variantele.

In al treilea rand, daca tot trimiti un poster prin care sa anunti ca incepe concursul pe 15 octombrie, trebuie sa te pui in pielea celor care il citesc, intra pe site si vad ca de fapt el a inceput pe 10 septembrie. E de bun simt, zic eu.

Reclama Asus - diacritice ciuciuIn al patrulea rand, daca iti faci in Flash un mini-banner, poate ar fi indicat sa te si uiti peste el inainte sa-l dai mai departe altora sa-l puna pe siteuri. Pentru ca, de exemplu, s-ar putea sa te trezesti ca nu e bine facut si in loc de diacritice apar casute. E ditamai compania, se presupune ca ar trebui putintica aplecare spre detalii.

La final, daca toate cele de mai sus fac parte dintr-o strategie menita sa-i faca pe nemultumitii din orice (asa, ca mine) sa scrie despre asta, felicitari. A functionat. In fond, orice reactie conteaza.

renne

Subiecte: Bloguri, Firme, Siteuri | 1 Comentariu »

Un raspuns la “Superb log – doomiinoo”

  1. binance Says:
    04, 05, 2024 la 11:19 pm

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Comentarii

căutare personalizată