Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

3,14 3,14 pe masina

Scris de Alex Sima | 22, 08, 2008

***** Sunt convins ca fiecare dintre noi (barbat sau femeie) a avut candva nevoia stringenta de a face un pipi mic gasindu-se intr-un loc nu tocmai potrivit pentru asta. Cand eram mici, eram trimisi dupa un copac, cand am mai crescut am invatat sa intram intr-un loc care are toaleta si sa rugam pe cineva, pentru ca indiferent de potentiala jena, e mai bine asa decat sa faci pe tine.

***** Am vazut de sute de ori masini oprite pe marginea campului pentru donatii urgente si irigari neprogramate ale campului. Am vazut si oameni impinsi de nevoie ducandu-se dupa o tufa, chiar daca erau in mijlocul orasului. Dar ce am vazut azi pe geamul masinii n-am vazut niciodata.

***** Un nene pe la vreo 40 si ceva de ani, neaurolac, nehomeless, necersetor, doar un simplu nene, se uita circumspect in stanga si in dreapta intr-o parcare de langa o ditamai intersectia. La inceput am crezut ori ca s-a ratacit, ori ca vrea sa sparga vreo masina. Nu erau la locul faptei nici un stalp, nici o tufa, nici un boschet, nici un copac, doar masini.

***** Dupa cateva secunde de ezitare, se descheie nonsalant si incepe sa-si faca nevoile pe… o masina. Masina ce era parcata in spatele unui cort de-asta semi-publicitar, ca nu da nici naiba pe la el pe caldura asta. Si trecea lumea si el n-avea nici o treaba. Dar bine, bre, macar daca facea langa masina, in spatele ei, sub ea… Nooo, el facea pisulica PE ea. Acum, l-o fi suparat proprietarul cu ceva, l-o fi calcat pe trecere acum 5 ani si a ramas cu sechele, dar chiar asa, in ochii lumii… Putea sa astepte si el seara, nu sa purceada la fapta in mijlocul zilei. Ca oamenii civilizati asa fac pipi, pe “neve”.

renne

Subiecte: Execrabil, Ganduri, Peripetii, Personal | 1 Comentariu »

Un raspuns la “3,14 3,14 pe masina”

  1. 20bet Says:
    13, 09, 2023 la 11:17 pm

    Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

Comentarii

căutare personalizată