Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Fusai acasa si nu-mi luai tanga

Scris de Alex Sima | 17, 07, 2009

Parte excursie de relaxare, parte mini-test pentru “internetul mobil”, am ajuns pentru a doua oara pe anul asta pe acasa. Si cum necum am trecut si sa-mi schimb abonamentul la telefon. Dar nu asta e important. Ce conteaza cel mai mult e reactia domnitei de la relatii cu clientii, care mi-a adus aminte mai mult decat orice unde sunt.

La inceput a vorbit, nici nu stiu cum sa-i spun, folosind limbajul de multinationala. Pe parcurs, ca am stat cam o ora pe acolo, s-a relaxat indeajuns de mult incat sa vorbeasca in mod normal, asa cum o face probabil atunci cand nu lucreaza.

Si oricat as fi eu genul de om care cauta mereu sa gaseasca nod in papura, de data asta chiar nu am nimic de reprosat. Fata a fost destul de amabila, nu si-a pierdut rabdarea, si intamplarea a reusit sa ma inveseleasca si sa ma binedispuna indeajuns de mult incat sa o “pun in rama”.

Am fost cu babacu’, care si-a luat cu ocazia asta o casca pe Bluetooth. Si in timp ce incerca la ele, n-au mai mers. Ne-am cacait toti trei la ele da’ tot degeaba.

Moment in care urechile mele se ciulesc la auzul urmatoarelor vorbe:

– Nu-mi dau seama, ca-i dadui si se sincroniza, si mearsa pana acum.

Ah, Oltenie fir-ai tu sa fii, ca nici nu mi-am dat seama de cand n-am mai auzit asa ceva. Cand ma duc prin Ardeal, ma amuz “de diminiata” pana seara. Cand ma duc prin Moldova, “shie-mi aud” ma da pe spate. N-am avut niciodata reactia asta in Oltenia, pana acum. Se vede ca fusai plecat mult timp.

Ei, si rezolvaram noi problema, si plecai sa-mi caut chiloti si sosete. Unde cand ii zisai vanzatoarei ca vreau chiloti albi xl, ma intreba daca vreau boxer sau tanga.

renne

Subiecte: Peripetii, Personal | 3 Comentarii »

3 Raspunsuri la “Fusai acasa si nu-mi luai tanga”

 1. Stefania Says:
  02, 08, 2009 la 11:01 pm

  Apropo de casca pe bluetooth.. Nu-ti imaginezi cum ma desfasor eu la serviciu cand ma suna cate un spaniol cu o falca in cer si una in pamant ca nu i se sincronizeaza… nu falcile… ci casca cu telefonul Giga…set 😀

 2. binance Says:
  20, 06, 2023 la 2:45 pm

  Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/ka-GE/register?ref=OMM3XK51

 3. 20bet Says:
  14, 09, 2023 la 3:13 pm

  Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

Comentarii

căutare personalizată