Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

O, drum frumos

Scris de Alex Sima | 12, 12, 2008

***** Insemnare matinala: 7 dimineata. In Romania, surprinzator, se munceste. Picamere, utilaje grele, zeci de muncitori. Toti si toate adunate sub fereastra mea. Cred ca pot spune fara sa gresesc ca n-am somn din cauza celor ce muncesc. Eventual pe ritmuri indiene. Am mijit ochii crezand ca de data asta chiar e cutremur si nu mai scap. In fond, cat de des sa munceasca si ei, ca doar au terminat de asfaltat drumul?

***** Ma impleticesc pana la geam si ma zgaiesc in jos. La ferestrele celorlalti vecini, se simte miscare. La datorie, cinci falnici lucratori, frati de sange cu Dorel, se uita in sus si rad a la Basescu. Sau ca Mos Craciun, daca tot e sezonul. Ho ho ho.

***** Nu zic nimic, ca deh, prefer sa aiba baietii activitate, decat sa stea sa se ia de trecatoare. Buba e ca nu pricep ce naiba ii fac bietului drum, proaspat asfaltat de alegeri. Pe urma ma dumiresc, pentru ca din 20 in 30 de metri (ce, va asteptati sa fie marimi egale?), vad mici gropite, acolo unde erau canalele. Ce sa-i faci, le astupasera baietii, probabil din neatentie… Acum le scot la lumina.

***** In acelasi spirit de sarbatori, le urez sa aiba parte de acelasi tratament ca o stea. O stea de brad. Si sper sa fie brazii grosi in vraf.

renne

Subiecte: Execrabil, Personal | 1 Comentariu »

Un raspuns la “O, drum frumos”

  1. gate io Says:
    07, 06, 2023 la 4:14 am

    I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me? https://www.gate.io/zh-tw/signup/XwNAU

Comentarii

căutare personalizată