Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Ciocu Mic si Bideu vad partea plina a paharului

Scris de Alex Sima | 29, 11, 2008

***** Unul dintre principalele motive pentru care nu imi place politica practica il reprezinta oamenii implicati in ea. Evit, pe cat posibil, sa imi pierd timpul cu subiecte de politica, si ma leg de asta doar atunci cand cred ca e absolut necesar. Dar dupa ce senatorul PC Marius Marinescu (poreclit Bideu) si deputata PDL Anca Constantinescu (alintata Ciocu’ Mic) aflati intr-o disputa “electorala”, au vazut partea plina a paharelor, nu pot sa ii ignor.

***** O sa trec repede si peste rationamentul ce m-a dus la ideea (poate un pic afectata de paranoia) ca incidentul a fost regizat. Nu cred ca cei doi sunt suficient de inteligenti sa angajeze oameni indeajuns de destepti incat sa puna la punct asa ceva. Desi, daca e sa ma iau dupa pliantele ce mi-au umplut cutia postala in ultimele zile, ambii sunt multi-milionari in dolari, bani obtinuti prin metode ce necesita totusi o doza de desteptaciune peste media fostilor proprietari ai acestora.

***** Buba e ca am citit de curand un articol semnat Dan Tapalaga si Attila Biro datorita caruia am aflat, alaturi de multi altii, ce tarife au unii dintre colegii “jurnalisti”. Si mi-a trecut asa, ca o boare, senzatia de regie, de circ provocat doar pentru a atrage audienta si atentia. In fond, si publicitatea negativa e publicitate. Sa fim seriosi, “doamna” a beneficiat astfel de o doza de notorietate substantiala, pentru ca de contracandidatii ei nici macar nu am auzit vreodata. Probabil situatia este intrucatva asemanatoare si pentru o mare parte a alegatorilor.

***** Revenind la subiect, nu o sa zabovesc asupra celor ce s-au intamplat. Puteti vedea clipul aici, iar in cazul de fata, imaginile fac mai mult decat cuvintele. Pe scurt, cei doi se cearta, madam varsa (apa) pe bucalatul domn, care la randul sau ii arunca un pahar cu apa in plina figura. Moderatoarele de la B1TV par destul de… neimplicate. Totul se stinge relativ repede. Au scris despre asta, mai mult sau mai putin in amanunt: Adevarul, Gandul, Cotidianul, si as recomanda si o comparatie foarte interesanta a lui Petrisor Obae.

***** Stiu deja care vor fi consecintele si sunt resemnat. Incidentul asta se va stinge, cei doi vor fi in continuare “alesii poporului”, unii jurnalisti vor continua sa mulga politicieni in campaniile electorale (moment in care imi aduc aminte de ce a spus Peter Kovacs, ca “jurnalistii nu pot exista fara politicieni”), iar viata va merge inainte pentru toti. In viitor, sa speram ca se va trece la dueluri electorale televizate, pe viata si pe moarte, din care doar unul dintre candidati va scapa cu viata, pentru ca oricum legea junglei domneste cu autoritate in politica romaneasca.

renne

Subiecte: Execrabil, La furat, Media, Politica, TV | 3 Comentarii »

3 Raspunsuri la “Ciocu Mic si Bideu vad partea plina a paharului”

 1. Marinescu Bideu si Constantinescu Ciocu Mic se racoresc | TownPortal Video Says:
  29, 11, 2008 la 7:11 pm

  […] * ***** Mai multe detalii pe blog. […]

 2. najlepsí binance odkazov'y kód Says:
  01, 07, 2023 la 5:54 am

  Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://accounts.binance.com/sk/register-person?ref=FIHEGIZ8

 3. Premia polecajacego Binance Says:
  22, 01, 2024 la 9:45 am

  Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/pl/register-person?ref=W0BCQMF1

Comentarii

căutare personalizată