Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Democratia comentariilor

Scris de Alex Sima | 10, 02, 2009

***** Fata de presa scrisa, cea online are un avantaj incredibil in faptul ca autorul unui articol poate vedea imediat ce reactii starneste textul sau. Toti “specialistii” spun ca aceasta caracteristica a schimbului de opinii este esentiala atunci cand vorbim de viitorul Webului.

***** Ce nu pricep eu e carui regim politic i se potriveste treaba asta. Scriitorul e seful statului, regele, dictatorul? Sau democratia da verdictul final? Daca majoritatea decide, si ma refer aici la majoritatea care voteaza, adica la cei care dau comentarii, inseamna ca ne putem face o idee despre directia in care se indreapta societatea doar privindu-le.

***** Orice subiect de interes general are parte in ultima vreme de mult mai multe comentarii violente, agramate, naive, nedocumentate si stupide, decat de cele care sunt nascute din logica.

***** Daca am face comparatie cu Agora, probabil am avea o imagine crunta, a unor greci burtosi, cu ochii inrositi, care se scuipa si se lovesc reciproc, injurandu-se ca sunt din teritorii diferite, ca unii sunt mai bronzati decat altii, si dand in cap celor care au alta opinie decat a lor.

***** Sunt curios sa vad ce ne rezerva viitorul. In fond, toti cei care scriem, o facem si pentru altii, nu doar pentru noi insine.

renne

Subiecte: Ganduri, Media, Personal | 1 Comentariu »

Un raspuns la “Democratia comentariilor”

  1. binance Says:
    09, 01, 2024 la 9:14 am

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.info/ar/join?ref=VDVEQ78S

Comentarii

căutare personalizată