Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Ireparabile, Tempus si bunul lor prieten Fugit

Scris de Alex Sima | 16, 11, 2009

Vremurile buneN-am mai jucat nimic de aproape o luna de zile, si ma intreb cand va incepe sa ma ia cu tremurici. Bine, Dota il stersesem de prin august, Starcraftul ce-a mai ramas, si un joc de single player, foarte dragut: The Witcher, pe care tare as vrea sa il continui. Counter Strike n-am mai jucat cred ca de la inceputul anului.

Si tocmai intr-un moment ca asta sunt nevoit sa ma uit hamesit la sute de jocuri, pentru ca baietii nu s-au incurcat la WCG-ul de anul acesta. Si vorba aia, daca nu ma joc acum, in floarea tineretii, probabil ca pe la apropierea aniversarii unui secol nu stiu daca o sa mai fiu in stare sa tin mouseul in mana, indiferent de vointa.

Macar sunt multumit, pentru ca n-am pierdut timpul. Numai sambata, de exemplu, i-am luat un interviu lui Luis Miguel Rocha, am fost la HiFi Arena, si apoi cand m-am intors acasa am facut 2 anunturi, unul pentru cooptarea de noi membri la Renne, celalalt pentru campania de promovare a lecturii de pe Carti. Trebuia sa ies si la un biliard cu colegii, da’ spre rusinea mea am adormit bustean. Drept urmare, am realizat ca n-am mai avut o zi fara sa stau la calculator de aproape un an. Nu mai vorbesc de perioade mai mari, chiar sunt curios ce efect ar avea.

Tot in ultima saptamana am obtinut un parteneriat cu The Light Cinema pentru Video, am facut in cele din urma AlexSima.ro ca sa-l folosesc drept carte de vizita online, am ajuns la o intelegere cu MVB si astept sa fie gata cele 10.000 de semne de carte promotionale, si am realizat c-am dezvoltat un nebanuit gust de a ma vaita ca in sfarsit fac lucruri concrete si nu planuri. Da’ e placut. Sa ma vait, nu sa fac. Aia e neplacut, ca nu mai am timp sa ma joc.

renne

Subiecte: Ganduri, Personal, Planuri, Siteuri | 2 Comentarii »

2 Raspunsuri la “Ireparabile, Tempus si bunul lor prieten Fugit”

 1. Spadez Says:
  16, 11, 2009 la 5:36 pm

  In materie de jocuri, incearca ultimul Call of Duty, anume Modern Warfare 2. A aparut pe 11 luna asta si e foarte misto. L-am terminat in 2 zile. Gurile rele spun ca per total ar avea doar 6 ore de gameplay.

 2. Alex Sima Says:
  16, 11, 2009 la 5:38 pm

  Doamne, cate tentatii 🙂

  Am deja programati inca vreo 3 clienti dupa ce termin cu Witcher.

Comentarii

căutare personalizată