Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Ziua NetCamp = adio post

Scris de Alex Sima | 11, 12, 2009

NetCamp 2009 - BucurestiAm fost la NetCamp 2009, despre care am scris mai pe larg pe Renne. M-am intalnit cu Alex, Adrian si am stat de vorba cu Vladimir, pe care nu-i mai vazusem de multa vreme. Acum realizez si ca postul asta putea foarte bine sa fie scris in Twitter, dar asta e. Dupa conferinte am mers toti la partyul “de final de an”, unde am mancat bataie la tenis pe Wii in mod crunt de la Blogatu (am aflat pe urma ca il are acasa), caruia jumatate din sala ii cauta acum un agent pentru primul CD, dupa performanta de la karaoke).

Calin Fusu si Vlad Stan au cantat si ei in duet si au promis milioane de afisari. A fost interesant, am cunoscut oameni noi, insa cum toata lumea era obosita dupa ziua plina, dupa ce ne-am mai jucat si am ascultat cateva interpretari antologice, am plecat acasa. Unde, probabil, o buna parte din cei prezenti s-a apucat sa scrie pe bloguri, iar cealalta, in randul careia ma numar si eu, a adormit bustean. M-a adus acasa cu masina Radu Panciuc de la FavIt (mersi 🙂 ). Uite asa s-a mai dus o zi si am intrerupt si postul cu jocurile.

renne

Subiecte: Media, Personal, Romania, Siteuri | 1 Comentariu »

Un raspuns la “Ziua NetCamp = adio post”

  1. binance smart chain Says:
    09, 04, 2023 la 7:00 pm

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Comentarii

căutare personalizată