Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Balcoane, balcoane

Scris de Alex Sima | 21, 03, 2010

balcoaneS-au desfiintat ziare, siteuri, echipe, redactii. S-au concediat jurnalisti la vrac. Si totusi, parca n-am avut tragerea de inima sa scriu despre asta. Cumva, totul mi s-a parut normal. Lucru ingrijorator, daca stau bine sa ma gandesc. La televizor nu cred ca m-am uitat mai mult de 24 de ore adunate in anul 2010. Asa ca a fost nevoie de un oarece soc sa ma scoata din amorteala. V-ati gandit vreodata ca balcoanele va pot omori? Am uitat, nu vorbim despre balcoanele din poza. Ci despre cele clasice, de bloc. A, in cazul asta, sa inteleg ca nu?

Nici eu, ce-i drept. Ar fi fost de-a dreptul stupid sa nu fi plecat cu intarziere, si sa-mi cada in cap balconul, mai ales ca mai am cateva episoade de vazut din Naruto Shippunden, implicit un scop in viata.

Iarna, hai sa zici, poate sa cada pe tine un turture. Dar un balcon? Vi se pare ca glumesc? Nu e cazul. Cu cateva zeci de secunde inainte sa ajung la coltul unui bloc de pe Calea Rahovei, aud un “poc”. Cand ajung, o parte dintr-un balcon, parca de pe la etajul 3, a aflat saraca de ea ca exista gravitatie. Drept urmare, s-a desprins curajoasa de ea (fier si beton laolalta) si s-a gandit sa se mute la parter. Dezordine mare.

S-a strans lume multa, cand am trecut iar la intoarcere pe langa bloc venise si politia, a inconjurat cu benzi ca-n filme, probabil fusese strivita vreo furnica, si trebuiau sa-i traseze conturul.

In rest… toate bune.

renne

Subiecte: Ganduri, Peripetii, Personal, Romania | Fara comentarii »

Comentarii

căutare personalizată