Ultimele articole

Comentarii recente

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Cu televizorul ati stricat metroul

Scris de Alex Sima | 13, 11, 2008

***** Daca sunteti din Bucuresti e imposibil sa nu stiti de noua televiziune marca Realitatea cu circuit inchis ale carei programe le puteti urmari acum la metrou pe proaspetele televizoare instalate in toate statiile.

***** Sar acum peste treburile afaceristice ale acestei chichite Metrorex pentru ca zilele trecute am asteptat mult prea mult dupa un metrou si am fost nevoit sa ma uit si eu la tembelizor. Nu mi-a parut rau, pentru ca dupa asta am avut o zi mai fericita.

***** Fiecare stire e preluata de pe net sau din editiile de print ale altora, dar ce mi-a atras atentia a fost faptul ca majoritatea textelor contin greseli gramaticale de baza, de parca in echipa care le face ar fi numai analfabeti. Si daca nu sunt greseli majore, atunci sunt cuvinte lipsa, cu litere inversate, cu greseli de orice fel, inclusiv greseli de neuroni.

***** Iar ce a pus cireasa pe tort a fost un text legat de filmul The Wall. Daca ma cititi e foarte probabil sa fi auzit de Pink Floyd. Nu ca ar fi formatia mea preferata… Buuun, si ce zicea mirificul text despre The Wall, creatia celor de la Pink Floyd? Citez gogomania:

“Filmul The Wall prezinta viata cantaretului Pink”!

***** Zgarcenie teribila. Angajati ma oameni buni niste jurnalisti si nu mai puneti femeile de serviciu sa va scrie stirile…

* Vezi si parerea lui Hari.

renne

Subiecte: Amintiri, Execrabil, Media, Peripetii, Personal, Stiri, TV | Fara comentarii »

Comentarii

căutare personalizată