Nemira rss anunt

« | Main

“Call of Duty Elite”, un milion de utilizatori platitori in doar sase zile

Articol postat de | 23. 11. 2011

serverCompania “Activision” a anuntat astazi ca serverul “Call of Duty Elite” a ajuns cota de un milion de utilizatori platitori in doar sase zile, insumand in total peste 4 milioane de inregistrari. Lansarea jocului “Call of Duty Elite” poate nu este cel mai de succes din istoria jocurilor de razboi, dar a reusit sa stranga intr-un timp record milioane de inregistrari.

De la lansarea din opt noiembrie, data ce coincide si cu lansarea jocului video “Call of Duty: Modern Warfare 3, serverul a reusit sa stranga un milion de utilizatori platitori in doar sase zile. Potrivit companiei, servere precum Netflix, Hulu Plus, Sirius XM sau Xbox Live au strans un milion de utilizatori platitori in mai bine de un an.

Totusi, “Call of Duty Elite” nu ofera servicii numai contra cost. Statistici din joc, clanuri si video sharing sunt oferite gratis tuturor celor care se inregistreaza. Insa, cei care accepta sa plateasca 50 de dolari pe an beneficiaza de mai multe servicii. Utilizatorii platitori si cei care beneficiaza de ofertele gratis insumeaza patru milioane de inregistrari. Toti utilizatorii au format impreuna 80 de mii de clanuri si au incarcat peste o suta de mii de video-uri.

Sursa: Game Spot
Sursa foto: Gamer Front

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Online, Stiri | Nici un comentariu »

Comments