Nemira rss anunt

« | Main | »

A aparut “Happy Feet Two”

Articol postat de | 11. 11. 2011

jocuri videoCompania “Warner Bros Interactive Entertainment” a lansat de curand ¬†jocul video “Happy Feet Two”, un joc inspirat dupa filmul cu acelasi nume. “Happy Feet Two” este disponibil pentru consolele¬†Xbox 360, PlayStation 3 si Nintendo Wii, 3 DS.

Noi pericole vor ameninta lumea pinguinilor, iar Mumble si Ramon se lupta din rasputeri ca sa-si salveze specia de la disparitie. Jucatorii se pot folosi de dansul personajelor pentru a atrage cat mai multi pinguini cu abilitati extraordinare si care ii pot ajuta in aventura lor. Ei vor avea de infruntat diverse pericole si dusmani si vor trebui sa dezlege anumite mistere.

“Jocul video Happy Feet Two aduce la viata Antarcticul din film exact asa cum il stiam, iar jucatorii vor avea parte de cei mai amuzanti pinguini, iar dansurile lor si misterele ce vor trebui dezlegate cu siguranta vor prinde la public. “, a declarat Samantha Ryan, producatorul jocului.

In plus, “Happy Feet Two: Erik’s Adventure” va fi disponibil si pentru iPad, iPhone si iPad Touch. Jocul este alcatuit din opt niveluri ce vor mentine povestea din film, iar jucatorii vor avea parte si de o varietate de jocuri mai mici.

Sursa: Licensing.biz
Sursa foto: Screened

renne

Subiecte: Jocuri Aventuri, Jocuri PlayStation, Jocuri Xbox, Stiri | Nici un comentariu »

Comments