Nemira rss anunt

« | Main | »

“Uncharted 3″ – unul dintre cele mai bine vandute jocuri ale anului

Articol postat de | 10. 11. 2011

jocuri videoDesi se afla pe locul doi intr-un top realizat cu privire la cele mai bine vandute jocuri in aceasta luna, performanta lui¬†“Uncharted 3: Drake’s Deception” este incredibila: jocul s-a vandut in aproximativ patru milioane de copii numai in prima zi.¬†Acest lucru face ca jocul video lansat pentru PlayStation 3 sa fie unul dintre cele mai bine vandute jocuri ale anului 2011, fiind depasit doar de “Battlefield 3″.

Mai mult decat atat, “Uncharted 3″ a devenit si cel mai bine vandut joc din cadrul seriei produse de compania Naughty Dog. De la lansarea sa ce a avut loc pe 1 noiembrie, jocul video a fost primit cum nu se putea mai bine. Totodata, fanii s-au declarat si ei multumiti de jocul video care continua seria produsa de Naughty Dog.

Povestea jocului, grafica sa, cat si scenele mult mai periculoase sau capitolele mai lungi sunt cateva dintre punctele tari ce il fac unul dintre cele mai bune jocuri de aventura, un joc care nu trebuie sa fie sarit de impatimitii jocurilor video.

“Uncharted 3″ continua sa urmareasca aventura lui Nathan Drake, personajul principalul al jocului ce incearca sa descopere ce au facut stramosii sai cu secole in urma. De aceasta data, Nathan Drake isi va continua aventura prin Anglia, Franta si Siria, in cautarea unui oras pierdut. Victor Sullivan si alte personaje cunoscute din seriile precedente sunt prezente si in “Uncharted 3″.

Sursa: CVG
Sursa foto: GamerSyde

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Aventuri, Stiri | Nici un comentariu »

Comments