Nemira rss anunt

« | Main | »

Versiunea pentru PC a jocului “Batman: Arkham City” intarzie sa apara

Articol postat de | 09. 11. 2011

jocuri videoIn timp ce versiunea pentru consola a jocului video “Batman: Arkham City” a fost lansata de cateva saptamani bune, cei care asteapta versiunea pentru PC vor trebui sa mai aiba rabdare inca ceva vreme. Dupa ce initial lansarea trebuia sa aiba loc pe 15 noiembrie, producatorii jocului au anuntat astazi ca jocul va fi lansat cu o saptamana intarziere.

Producatorii au anuntat tot astazi si datele pentru lansarile internationale. Astfel, in Australia va fi lansat pe 23 noiembrie, in Franta pe 24 noiembrie, iar in restul tarilor din Europa pe 25 noiembrie. Nu se stiu inca motivele pentru care lansarea a fost amanata pentru o saptamana.

Ca si jocul de dinainte, “Arkham City” il va avea in centru pe Batman care se trezeste captiv intr-o inchisoare. Jucatorii se vor gasi in acelasi timp si intr-un spital de boli psihice, iar acolo ii vor avea de infruntat pe aliatii lui Joker.

Sub atenta supraveghere a doctorului Hugo Strange, singurul care stie adevarata identitate a lui Batman, detinutii din Arkham sunt liberi sa faca orice doresc in tentativa lor de a evada. Printre dusmanii lui Batman se vor afla Two-Face si legendarul Joker.

Sursa: Game Spot
Sursa foto: Topless Robot

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Actiune, Stiri | Nici un comentariu »

Comments