Nemira rss anunt

« | Main | »

NFS “The Run” va fi lansat maine

Articol postat de | 14. 11. 2011

jocuri videoUltimul joc din seria “Need for Speed” va fi lansat maine in Statele Unite ale Americii, iar in Europa si Marea Britanie pe data de 17, respectiv 18 noiembrie. “The Run” va avea versiuni pentru 3DS,¬†PC, PlayStation 3, Wii si Xbox 360.

“The Run” se va concentra mai mult pe cursele din lumea subterana, acestea avand loc de la San Francisco pana in New York. ¬†Dezvoltatorii jocului sunt cei de la “Black Box”, compania care s-a ocupat de franciza din 2002 pana in 2008, creand sapte jocuri consecutive precum “NFS Underground” sau “Most Wanted”. Pentru acest ultim joc din franciza s-a lucrat intr-un mod intens mai bine de doi ani, pentru a se asigura ca va fi o experienta unica pentru fanii jocului.

Ultimul joc va avea o gama mult mai mare de locatii, trafic urban cat mai aglomerat, deserturi aride, cat si curse prin munti. Povestea jocului este realizata in stilul hollywoodian. Cei de la EA au promis performante mult mai mari pentru jucatori, intr-o lume fara reguli sau limita de viteza.

Sursa: Euro Gamer
Sursa foto: Little About

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Sport, Stiri | 1 Comentariu »

One Response to “NFS “The Run” va fi lansat maine”

  1. arky Says:
    November 15th, 2011 at 2:01 pm

    Download joc + crack -> http://yougames.ro/pc/322-need-for-speed-the-run-lansat-download-crackimagini.html

Comments