Nemira rss anunt

« | Main | »

“Mario Kart”, in curand si pe Nintendo Wii U

Articol postat de | 10. 11. 2011

jocuri videoProducatorul celebrului joc video “Mario Kart”, Hideki Konno, a declarat ca este interesat in a face o versiune a jocului si pentru consola “Wii U” de la Nintendo. Intr-un interviu in care a vorbit despre noile stiri de la Nintendo, Konno a spus ca ar vrea sa extinda celebra franciza si pe noua consola, insa nu a putut spune mai multe.

“Nu va pot spune detalii exacte, dar incerc sa fac o versiune a jocului Mario Kart si pentru Wii U. Mai multe detalii nu va pot da deocamdata, dar o sa vin cu informatii in lunile care urmeaza”, a mai spus Konno.

De asemenea, producatorul jocului a spus ca nu s-a gandit pana acum la ideea de a folosi personaje din alte francize in “Mario Kart”, insa este o idee de luat in seama. El a mai declarat ca la designul noului “Mario Kart 7″ au contribuit cei de la “Retro Studios”, iar contributia adusa este una mai mult decat importanta.

“Stiind ca cei de la Retro Studios sunt un nume in industria jocurilor si ca au o istorie in crearea de noi produse pentru Nintendo, i-am rugat sa colaboreze cu noi in aspecte precum designul personajelor sau a jocului. Munca pe care ei au facut-o este mai mult decat laudabila si au reusit sa puna in aplicatie exact ceea ce doream”, a incheiat Hideki Konno.

Sursa: IGN
Sursa foto: Play Mario Kart Online

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Wii, Stiri | Nici un comentariu »

Comments