Nemira rss anunt

« | Main | »

Scade popularitatea jocului “World of Warcraft”

Articol postat de | 09. 11. 2011

jocuri video“World of Warcraft” primeste tot mai multe lovituri in ultimul timp, asta dupa ce in ultimul an numarul jucatorilor a scazut de la 12 milioane la zece milioane. Producatorii jocului au anuntat ieri ca 800 de mii de jucatori au renuntat la joc din iulie pana in septembrie. Aceasta veste este una cu adevarat socanta, deoarece in octombrie anul trecut jocul reusea sa stranga 12 milioane de useri.

Directorul executiv Blizzard,┬áMike Morhaime, a declarat la o conferinta de presa ca declinul a inceput din est, insa “World of Warcraft” ramane inca “cel mai popular joc online in China si de departe jocul cu cei mai multi subscriberi din intreaga lume”. Acesta a incheiat spunand ca “imbunatiri pot fi aduse jocului si stim ca acest lucru pot face jucatorii sa ramana”.

Printre proiectele pe care cei de la Blizzard le vor lansa cat de curand, se numara “Mists of Pandaria”, dar si un nou pachet ce vine cu imbunatiri si care va fi lansat peste cateva saptamani. Potrivit lui Morhaime, “lansarea jocului nu are scopul de a aduce cat mai multi user, strategia de piata este una cu totul alta. Speram ca imbunatatirile aduse sa aiba un succes cu totul nou in randul jucatorilor si astfel fiecare jucator sa spuna celuilalt ce este impresionat la noul joc si ce imbunatatiri i-au fost aduse”.

Sursa: IGN
Sursa foto: WoW Tips Site

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Online, Jocuri RPG, Stiri | Nici un comentariu »

Comments