Nemira rss anunt

« | Main | »

Ubisoft pregateste un nou “Assasin’s Creed” pentru la anul

Articol postat de | 09. 11. 2011

jocuri videoProducatorii seriei “Assasin’s Creed” au decis ieri, in timpul unui apel financiar, ca un nou joc din aceasta franciza sa fie lansat in 2012. Acest zvon exista mai demult, insa nimeni nu facusera un anunt oficial.

Directorul executiv Ubisoft,¬†Yves Guillemot, a declarat intr-o conferinta de presa ca un nou proiect “Assasin’s Creed” va fi lansat de la anul. “Un nou titlu Assasin’s Creed va fi lansat de la anul. Aceasta va fi o noua lansare importanta si va vom comunica mai multe in lunile ce urmeaza”, a spus Yves Guillemot.

Desi nici nu a fost lansat ultimul joc din franciza, producatorii au anuntat un alt titlu pentru la anul. “Assasin’s Creed: Revelations” urmeaza sa fie lansat in aceasta luna si va spune povestea a doua personaje principale: Enzo si Altair. “Assasin’s Creed 3″, asa cum probabil se va numi cel de la anul, se pare ca il va avea in centru pe Desmond si efortul lui de a invinge templieri intr-un cadru modern.

“Assasin’s Creed: Revelations” va fi lansat pe data de 15 noiembrie, iar asteptarile cu privire la nou joc sunt mari. Expertii au anuntat ca “Revelations” se va vinde destul de bine, daca nu mai bine decat seria de dinaintea lui: “Assasin’s Creed: Brotherhood”.

Sursa: G4
Sursa foto: Stuff We Like

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Actiune, Jocuri Aventuri, Stiri | Nici un comentariu »

Comments