Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

A murit rapperul Heavy D

By Alex Costea | November 9, 2011

rapperRapperul Heavy D, pe numele sau real Dwight Arrington Myers, a murit azi noapte, fiind gasit incostient in locuinta sa din Los Angeles. Cauzele mortii sunt inca necunoscute.

Myers si-a inceput cariera ca fiind liderul grupului de hip-hop Heavy D & The Boyz, alaturi de care a lansat cince albume. Primul lor album a fost lansat in 1987 si se numea “Living Large”, apoi a fost urmat de un alt album in 1989 – “Big Tyme”. Celelalte trei albume (“Peaceful Journey” , “Blue Funk” si “Nuttin But Love”) au fost lansate intre 1991 si 1993.

Din 1995 si-a inceput o cariera pe cont propriu si a lansat patru albume. A inceput cu albumul “Waterbred Hev” in 1997, ca mai apoi sa fie urmat de “Heavy” (1999), “Vibes” (2008) si “Love Opus”, ultimul album fiind lansat anul acesta in septembrie.

A lucrat alaturi de nume mari precum Michael Jackson (cu care a inregistrat piesa “Jam” de pe albumul sau din 1991), Notorius BIG sau Janet Jackson. Totodata, a aparut si in filme ca “The Cider House Roules” sau “Tower Heist”, ultimul fiind lansat chiar in acest an.

Sursa: NME
Sursa foto: NME

renne

Subiecte: Hip-Hop, Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată