Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Reuniunea trupei “Black Sabbath” poate fi un mare castig financiar

By Alex Costea | November 14, 2011

heavy metalMembrii formatiei “Black Sabbath” s-au reunit pe 11 noiembrie si au declarat ca vor lansa un album la anul ce va fi urmat de un turneu. Din acest turneu, cei de la “Black Sabbath” pot castiga peste o suta de milioane de dolari.

Trupa de heavy metal, ce este formata din Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler si Bill Ward, au anuntat ca s-au reunit vinerea trecuta la Los Angeles, intr-o conferinta de presa. Membrii trupei au mai anuntat si ca vor participa la Festivalul “Download” ce este programat pentru 10 iunie 2012.

Potrivit revistei “People”, “Black Sabbath” planuieste un turneu mondial si cat mai multe aparitii la festivaluri ce le vor aduca castiguri de peste o suta de milioane de dolari. Trupa a mai dezvaluit la conferinta de presa ca au scris opt cantece pentru noul album si ca il vor lansa in toamna anului 2012, dupa Festivalul “Download”.

Noul album al celor de la “Black Sabbath”, care va fi si primul la care va contribui Ozzy Osbourne dupa o perioada de 33 de ani, va fi produs de Rick Rubin. Basistul Geezer Butler a declarat ca “noile melodii sunt in stilul vechi al formatiei. Lucrurile pe care Tony (chitaristul trupei) le face cu o chitara sunt absolut incredibile”.

Sursa: NME
Sursa foto: Blabber Mouth

renne

Subiecte: Albume, Concerte, Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată