Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Kasabian, in turneu prin Marea Britanie

By Alex Costea | November 9, 2011

trupaFormatia Kasabian va incepe un turneu de promovare al noului album in Marea Britanie, primul concert fiind programat pe data de 28 noiembrie. Membrii trupei au dezvaluit ca scena pe care vor canta in debut se va asemana cu o portocala uriasa.

Trupa va sustine primul concert la Brighton Centre si au anuntat ca scena va fi una cu totul speciala, conceputa in asa fel incat sa fie iluminata in functie de cat de activ va fi publicul. Intr-un interviu acordat “Daily Star”, purtatorul de cuvant al formatiei a spus: “Serge si Aitor Throup, care au facut o adevarata arta din noul album, impreuna cu un tip pe nume Nick ce este un adevarat geniu in materie de iluminat s-au gandit la ideea asta. O sa arate minunat si iluminatul in functie de cum vor reactiona fanii este cu adevarat ceva cu totul nou”.

De asemenea, purtatorul de cuvant a mai adaugat ca formatia este nerabdatoare sa reinceapa concertele, iar munca la albumul “Velociraptor!” a fost una usoara. Kasabian va sustine un concert la Londra pe “O2 Arena” chiar de Anul Nou, concert la care va participa si DJ-ul Zane Lowe.

Sursa: NME
Sursa foto: 100 XR

renne

Subiecte: Albume, Concerte, Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată