Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Susan Boyle scrie istorie cu cel de-al treilea album lansat

By Alex Costea | November 14, 2011

cantareataCantareata Susan Boyle scrie istorie pe piata muzicala din Marea Britanie, reusind sa devina prima cantareata cu trei albume consecutive pe locul intai in topurile din Marea Britanie. Si asta in mai putin de doi ani.

De cand se fac aceste topuri muzicale, nicio alta cantareata nu a reusit in 65 de ani sa ocupe locul intai cu trei albume consecutive imediat de la lansare. Ultimul album al cantaretei britanice, “Someone To Watch Over Me”, a ajuns de curand pe locul intai in Marea Britanie.

In 2009, artista ce castiga show-ul “Britain’s Got Talent” lansa primul ei album ce se intitula “I Dreamed a Dream. Acest album devenea in acel an cel mai bine vandut album din intreaga lume si, in acelasi timp, primul album ce reusea sa se vanda in peste un milion de exemplare intr-un timp record. In 2010, artista devenea singura cantareata din istorie ce isi vedea albumul pe primul loc atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite ale Americii. Si asta se intampla de doua ori in mai putin de un an. Chiar si albumul lansat de Craciun, “The Gift”, a fost primul album de Craciun vandut intr-un timp record.

Cu privire la aceasta noua performanta, Susan Boyle a declarat intr-un interviu: “Este o veste cu adevarat mare! Sunt absolut coplesita si pur si simplu nu imi gasesc cuvintele. Vreau sa multumesc tuturor celor care au facut posibila asta. Cand mi-am inceput cariera in 2009, nu m-as fi gandit deloc ca pot ajunge aici. Un lucru stiu cu siguranta, cand voi ajunge acasa voi deschide o sampanie si voi sarbatori. Este absolut incredibil”.

Sursa: Music News
Sursa foto: The Guardian

renne

Subiecte: Albume, Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată