Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

“Rolling Stones” – turneu pentru aniversarea a 50 de ani?

By Alex Costea | November 10, 2011

Rolling StonesExista anumite zvonuri cum ca membrii formatiei “Rolling Stones” vor sustine un turneu cu ocazia aniversarii a 50 de ani de cantat impreuna, insa nimic nu este oficial. Totusi, exista o speranta pentru fani: trei sau patru membrii ai formatiei se vor intalni la Londra in luna care vine ca sa repete impreuna.

Keith Richards a declarat pentru revista “Rolling Stones” ca exista sanse ca sa se intalneasca in saptamanile care urmeaza cu Ronnie Wood si Charlie Watts. “Doar o sa petrecem putin timp impreuna, cantand cateva dintre piesele noastre. Nu am mai cantat de trei sau patru ani si ar fi ceva minunat sa ne intalnim. Nu trebuie neaparat sa repetam ceva sau sa compunem vreo melodie, ideea e sa mai petrecem ceva timp impreuna”, a spus chitaristul formatiei.

“Cred ca este un inceput promitator: eu, Charlie si Ronnie. Mick este binevenit si sunt sigur ca ni se va alatura, dar deocamdata nu vrem decat sa ne mai dezmortim un pic”, a incheiat Keith Richards interviul pentru revista americana.

Totodata, Ronnie Wood a tinut sa-l completeze pe Keith, spunand: “Sper ca sa mai putem avea concerte. Ar fi ceva minunat sa stim ca inca mai exista scanteia aceea”.

Sursa: Music News
Sursa foto: Top News

renne

Subiecte: Concerte, Rock, Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată