Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Arhive

Meta

Validari

Despre

Pe TownPortal Video:

– Povestim despre filmele pe care le-am vazut.
– Recomandam filme, sau o sa va rugam sa nu faceti greseala de a le vedea.
– Din cand in cand punem cate un clip video amuzant sau interesant sau destul de special incat sa-l consideram demn de atentie.
– Vor fi puse clipuri proprii de la diverse evenimente la care participam.

Noi facem o altfel de critica de film, pentru ca nu suntem critici. Charles Bronson spunea cu mult timp in urma:

We don’t make movies for critics

TownPortal Video a inceput ca un blog personal in vara anului 2008, un loc pentru impresiile de dupa vizionarea filmelor. Acum ofera vizitatorilor sai opinii sincere despre filmele vazute de catre toti cei din echipa.

Regula principala pentru cronicile noastre: sa induca dorinta de a vrea sa vizionezi un film, sau de a-l ocoli. Daca ni se pare ca am pierdut timpul, vom spune asta, prezentand si motivele. Daca ne-a marcat pozitiv, la fel. E posibil ca unii din noi sa prezinte pe larg actiunea. E alegerea lor. Dar articolele de aici vor fi mereu mai mult decat un text de prezentare… Va fi vorba de un mesaj sincer, adresat celui ce considera daca sa vada un anumit film sau nu.

Fiecare dintre noi are preferintele sale de gen si propriile gusturi. Pe toti ne leaga insa aceeasi pasiune pentru filme.