Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Eddie Murphy renunta la gazduirea Premiilor Oscar

Cronica postata de Alex Costea | 10, 11, 2011

actorEddie Murphy renunta la gazduirea Premiilor Oscar din 2012, asta dupa ce ieri organizatorii evenimentului au decis inlocuirea producatorului Brett Ratner pentru comentarii ce nu-si aveau rostul. Nu s-a facut niciun anunt pana acum cu privire la cine ii va lua locul starului de la Hollywood in gazduirea Premiilor Oscar ce vor avea loc pe 26 februarie 2012.

“Intelegem ca Eddie a renuntat la gazduirea evenimentului pentru faptul ca nu va mai lucra cu Brett Ratner si ii dorim tot binele din lume”, a declarat presedintele Academiei, Tom Sherak.

De partea cealalta, Eddie Murphy a declarat intr-un comunicat: “Inainte de toate, vreau sa spun ca inteleg si sunt de acord cu decizia de a-l schimba pe producatorul Premiilor Oscar. Eram nerabdator sa fac parte din acest show la care se lucra, dar sunt sigur ca noul producator si echipa sa vor face o treaba la fel de buna”.

Murphy a fost anuntat oficial gazda Premiilor Oscar in septembrie si se parea a fi o alegere cat se poate de inspirata, avand in vedere esecul de anul trecut, cand Anne Hathaway si James Franco s-au facut de ras la gazduirea Premiilor Oscar din februarie anul acesta.

La momentul cand a fost ales, Eddie Murhy a spus: “Sunt foarte onorat sa ma alatur listei lungi formate din foste gazde ale Premiilor Academiei, de la Bob Hope la Johnny Carson si de la ¬†Billy Crystal la Steve Martin sau Whoopi Goldberg”.

Dupa ce Brett Ratner a fost anuntat ca nu va mai fi producatorul evenimentului, era de asteptat ca Eddie Murphy sa se retraga. Cei doi sunt prieteni buni si au lucrat in acest an la comedia “Tower Heist” ce ocupa un loc fruntas in box-office.

Sursa: The Times of India
Sursa foto: Zap2it
VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată