Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

A fost lansat trailerul integral pentru filmul “The Hunger Games”

Cronica postata de Alex Costea | 14, 11, 2011

filmeA aparut trailerul integral pentru filmul “The Hunger Games” si de aceasta data sunt vesti bune pentru cei care n-au citit cartile din care a fost inspirat filmul, pentru ca acesta explica mai bine ce se intampla in productie. Vestea buna si pentru cei care au citit cartile este ca ecranizarea ramane fidela actiunii din carte.

Povestea se invarte in jurul lui Katniss Everdeen (interpretata de Jennifer Lawrence), o adolescenta din viitorul post-apocaliptic ce vaneaza pentru a-si hrani mama, sora, dar si prietena Gale (Liam Hemsworth). Cand sora ei este aleasa pentru a participa la un concurs anual ce tine Districtul sub controlul tehnologiei Capitol, Katniss ii ia locul si astfel va avea de infruntat alti 23 de adolescenti in lupta pentru supravietuire.

“The Hunger Games” va fi lansat anul viitor, pe data de 23 martie. Desi sunt multi sceptici care spun ca va semana cu franciza “Twilight”, regizorul filmului a declarat intr-un interviu ca acest film este de luat in seama si va fi o productie ce merita vazuta.

Sursa: Empire
Sursa foto: Empire
VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
A fost lansat trailerul integral pentru filmul "The Hunger Games", 10.0 out of 10 based on 1 rating

Light

renne

Subiecte: Filme, Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată