Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Kim Kardashian va aparea intr-un nou film

Cronica postata de Alex Costea | 09, 11, 2011

actritaKim Kardashian se afla in acest moment in Atlanta, acolo unde va incepe munca la noul sa film. Starul de 31 de ani se pare ca va fi ocupata si cu divortul in care este implicata, asta dupa ce a decis sa se desparta de baschetbalistul Kris Humphries dupa doar 72 de zile de stat impreuna.

Totusi, Kim a plecat din Los Angeles pentru a se apuca de noul sa film – “The Marriage Counselor”. Filmul spune povestea unui expert in relatiile de cuplu pe nume Judith care, intr-un moment de slabiciune, isi va insela sotul. Kim o va juca in acest film pe colega de munca a lui Judith, Ava, cea care o va ajuta pe colega sa sa-si recastige increderea de sine.

Afectata de toata aceasta mediatizare a divortului, Kim vrea sa iasa din atentia presei pana cand lucrurile se vor mai calma. Intre timp, mama actritei a declarat ca acest proiect in care este implicata este exact ce i-ar trebui starului de la Hollywood. “Aceste clipe sunt extrem de dificile pentru ea. Intotdeauna a fost tentata sa se ingroape in munca in momente ca acestea, dar suntem cu totii langa ea si poate gasi un sprijin in noi”, a declarat mama actritei pentru revista “People”.

Sursa: Film News
Sursa foto: Examiner
VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Kim Kardashian va aparea intr-un nou film, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Light

renne

Subiecte: Actori, Filme, Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată