Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

David Schwimmer, cautat pentru un rol in “The Iceman”

Cronica postata de Alex Costea | 10, 11, 2011

actorDavid Schwimmer se afla in discutii avansate pentru un rol in filmul “The Iceman”. Actorul cunoscut din serialul “Friends” se pare ca va renunta la comedii pentru o vreme si ar putea sa joace rolul unui personaj negativ in acest film. “The Iceman” este inspirat din povestea reala a lui Richard Kuklinski, un ucigas in serie care este insa un familist convins.

Michael Shannon il va juca in acest film pe Richard, in timp ce David Schwimmer ar urma sa fie Josh Rosenthal, un prieten de-al lui Richard care este si el un asasin. Josh lucreaza pentru un mafiot, interpretat in acest film de Ray Liotta. Maggie Gyllenhaal ar urma sa joace rolul sotiei lui Richard, in timp ce Ryan O’Nan va fi un tanar care devine prins in inselaciunile lui Richard.

Ariel Vromen este regizorul filmului, iar impreuna cu Morgan Land au lucrat la adaptarea acestui film dupa o carte a lui Anthony Bruno intitulata “Iceman: Adevarata poveste a unui ucigas cu sange rece”. Ariel este cunoscut pentru filmele “Simple Lies” si “Danika”. Regizorul israelian va incepe filmarile la “The Iceman” chiar de luna viitoare.

Sursa: Film News
Sursa foto: US Weekly
VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
David Schwimmer, cautat pentru un rol in "The Iceman", 7.0 out of 10 based on 1 rating

Light

renne

Subiecte: Actori, Filme, Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată