Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Bill Muray va juca in “Charles Swan”

Cronica postata de Alex Costea | 09, 11, 2011

actorDupa ce a colaborat cu Sofia Coppola in filmul “Lost In Translation”, Bill Murray va face din nou echipa cu familia Coppola, de aceasta data in filmul “Charles Swan”. Roman Coppola, fiul legendarului regizor Francis Ford Coppola, a scris scenariul si totodata va regiza acest film.

Cateva nume din distributia filmului au fost deja anuntate:¬†Jason Schwartzman, Aubrey Plaza si Charlie Sheen (care se pregateste sa revina pe platourile de filmare) au fost toti anuntati pentru acest film. Acum Murray va face parte din echipa, la fel si actrita din “Final Destination 3”, Mary Elizabeth Winstead.

Numele intreg al filmului va fi “A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III”, iar personajul principal va fi interpretat de Charlie Sheen. Acesta va juca rolul unui designer grafician pe care faima, banii si sarmul il fac irezistibil pentru orice femeie. Atunci cand prietena sa decide sa se desparta de el, viata lui intra pe o panta descendenta, de confuzie si reflectie. Dupa ce incearca mai multi relatii, el incepe un drum greu de auto-evaluare pentru a se impaca cu ideea ca a pierdut-o. Se pare ca nu ii va fi greu sa intre in pielea personajului, viata actorului nefiind diferita in niciun fel.

Nu se stie data exacta a lansarii acestui film, insa va aparea pe parcursul anului viitor.

Sursa: Total Film
Sursa foto: Cinema Blend
VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Actori, Comedie, Filme, Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată