Nemira rss anunt

« | Main | »

Blizzard a abandonat Starcraft

Articol postat de | 30. 07. 2008

***** Nu-mi place sa critic producatorul jocurilor pe care le admir, dar din pacate a venit si randul lui Blizzard sa fie tras de urechi.
***** Eu inteleg ca lucrati din greu la Starcraft 2 si la Diablo 3, ca sa nu mai zic de World of Warcarft si mai stiu eu ce alte proiecte, dar bai nene, ce naiba faceti cu Starcraft ca se alege praful?
***** Ori oferiti niste servicii de calitate pentru Battle Net, ori intrerupeti cu totul facilitatea asta si lasati jucatorii sa-si faca serverele lor pentru ca in ritmul asta nu se mai poate. Serverul Blizzard pentru Starcraft (in special Europe) a ajuns sa fie loc de intalnire pentru nazisti, loc de peregrinare pentru manelisti, dar si locul in care se incearca boti de spam si cdkeyuri. Aproape nimeni nu mai foloseste serverul Blizzard pentru jocul Blizzard. Pentru mine e foarte ciudat si nu inteleg dezinteresul total, mai ales ca la cat au castigat si la cat castiga de pe urma jocului, isi pot permite lejer sa angajeze o echipa care sa aiba grija de server. Dar tendinta generala de decadere si zgarcenie maxima afecteaza orice.
***** Nu m-ar durea nici in cot daca apoi nu s-ar gasi pampalai care sa foloseasca zeci de boti ca sa trimita mesaje “publicitare”, care sa te spameze crunt cu sute de randuri in timp ce esti pe canal sau in timp ce joci. Nici nu mai incape vorba sa pomenesc de faptul ca Blizzard nu mai ia nici o actiune impotriva jucatorilor care folosesc coduri, ca nu mai exista admini, un loc unde sa faci plangeri si reclamatii. Si poate nici acest lucru n-ar fi asa grav. Mare sparla, te bate unul cu maphack sau mineral hack. Dar cel mai grav e cand se gaseste cate unul cu drophack si ti-l da cand iti e lumea mai draga. Pentru ca una e sa te bata pe nedrept, alta e sa iti taie conexiunea. Parerea mea.
***** Bagati viteza cu Starcraft 2 ca poate asa se mai rezolva din probleme. Va roaga un fan. Poate si altii…

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri RTS | 6 Comentarii »

6 Responses to “Blizzard a abandonat Starcraft”

 1. andrei Says:
  September 18th, 2008 at 2:35 pm

  Starcaftul pe multiplayer s-a dus de mult… toata prostimea are coduri..un adv-loader sau mai stiu eu ce, e super usor de luat de pe net… adminii nu mai exista din nefericire..
  Joc starcraft de ceva vreme si va sfatuiesc sa va luati un cheat anti-cheaturi… pentru ca din 5 jocuri care le joc pe seara, 4 din ele sunt facute de codati…
  Il atacasem pe unu, deja era pirdut omul, ii distrusesem toata armata si instant am fost scos din joc!! WTF!?!?!
  Sau cheat-ul cu drop-ul baza… omul mai avea o cladire ascunsa undeva pe harta si nici o unitate… si brusc m-am trezit in baza cu 12 reaveri aparuti de nicaieri… oricum marfa faza, chiar daca am pierdut… :)

 2. andrei Says:
  September 18th, 2008 at 2:35 pm

  [Mesaj Editat. Motiv: Repetarea altui mesaj :) ]

 3. andrei Says:
  September 18th, 2008 at 2:35 pm

  [Mesaj Editat. Motiv: Repetarea altui mesaj :) ]

 4. Zoom Says:
  September 18th, 2008 at 2:47 pm

  Nu s-a dus chiar de tot. Doar ca e folosit doar daca vrei sa te joci cu prieteni si cu oameni in care ai incredere. In rest, nu are rost. 95% codati.

 5. Dan Says:
  November 3rd, 2008 at 5:18 pm

  Ar trebui luata initiativa dar… cine are timp de irosit cu un joc sa stai toata ziua ca nu are nu stiu ce problema… altul are mH… s.a.m.d

  @Zoom: Ca intotdeauna ai dreptate :)
  … la bani pe care i-au produs din vanzarea WoW… care la aduce lunar un venit frumusel sa nu mai zic si de cele 2 add-onuri TBC & WotLK plus StarCraft2 & Diablo III… cred ar putea sa angajeze un staff responsabil cu administrarea sa. Sa speram ca pe viitor se va semna o petitie sau ceva sa le atraga aentia asupra acestei mari probleme. Eu unu fiind fan inraiit StarCraft o voi semna la sigur daca se va ivi ocaiza.:D

  Dar in nici un caz sa nu recruteze ROMANI! Altfel ajungem iar la TW :|

  Numai bine
  :)

 6. florin Says:
  December 23rd, 2008 at 1:09 pm

  vreau si eu un server gratis de 12 jucatori sau mai putini dati add florin88888

Comments