Nemira rss anunt

« | Main | »

“Call of Duty Modern Warfare 3″ este asteptat sa devina jocul anului

Articol postat de | 07. 11. 2011

jocuri videoJocul video “Call of Duty Modern Warfare 3″ este asteptat sa devina cel mai bine vandut joc al acestui an, dupa lansarea sa de la miezul noptii. Cel de-al optulea joc din seria bine-cunoscutului shooter va avea parte de o lansare cu covor rosu si rapper-ul Example asteptat la eveniment.

Sute de fani sunt asteptati la acest eveniment si se pare ca vor lua cu asalt magazinul din Londra unde va fi lansat jocul.┬áNeil Ashurst de la “Games UK” a declarat pentru televiziunea “Sky” ca nu a mai intalnit pana acum o asemenea reactie din partea fanilor. El a declarat: “Nu este ceva iesit din comun ca sa vezi oameni inghesuindu-se in dimineata sau noaptea de dinaintea unei lansari, dar sa vezi oameni stand in fata magazinului cu trei zile inainte ca un joc sa fie lansat este ceva ce eu nu am mai intalnit. Asta arata dragostea fanilor pentru franciza “Call of Duty”. Este ceva incredibil si cred ca un astfel de joc merita o asemenea atentie”.

“Modern Warfare 3” vine dupa ultimul joc lansat anul trecut, “Black Ops” – joc ce a reusit in cinci zile de la lansare sa aduca un castig de peste 400 milioane de lire sterline. Desi a fost un succes comercial iar jocul s-a vandut in peste 20 de milioane de copii, “Black Ops” nu a reusit sa impresioneze fanii acestui joc, multi plangandu-se de numarul mare de erori ale jocului si de gameplay-ul mult prea lent. De aceasta data, se pare ca producatorii jocului au lucrat din greu si au reusit sa aduca imbunatirile cerute de fani.

Chiar si asa, franciza “Call of Duty” este cel mai de succes joc video din toate timpurile, reusind sa se vanda in peste 100 milioane de copii de la prima lansare din 2003. A fost jucat online in mai mult de 144 de tari din intreaga lume si are aproximativ 23 milioane de fani pe Facebook.

Sursa: Sky News
Sursa foto: Wallpapers Folder

renne

Subiecte: Despre jocuri, Stiri | Nici un comentariu »

Comments