Nemira rss anunt

« | Main | »

“Final Fantasy” pe locul intai in Japonia

Articol postat de | 03. 11. 2011

jocuri videoIstoria a demonstrat ca orice joc care are in titlul sau cuvintele “Final” si “Fantasy” va avea un succes enorm in Japonia. Asadar, fara a ne surprinde intr-un fel, jocul “Final Fantasy Type-O” a ocupat un loc fruntas in aceasta ultima saptamana.

RPG-ul lansat pentru “Play Station” a ocupat primul loc cu aproape 500 de mii de unitati vandute. Jocul de actiune a fost lansat pentru prima oara in anul 2006 sub numele “Final Fantasy Agito XIII”, dar designul jocului a trecut prin multe schimbari pana la lansarea acestuia in Japonia. De altfel, toate seriile “Final Fantasy” s-au vandut “ca painea calda” in Japonia, “Final Fantasy VII” ajungand la 470 de mii de unitati in prima saptamana, pe cand “Dissidia Final Fantasy” a atins 500 de mii de unitati.

Ultimul joc din seria “Final Fantasy” a depasit nume uriase precum “Kirby: Return to Dreamland” sau versiunea pentru “Play Station 3″ a jocului “The Idolmaster 2″. Ultimul titlu a ocupat locul doi in topul vanzarilor cu aproximativ 140 de mii unitati vandute, pe cand jocul “Kirby” a ocupat locul trei in acest top.

Actiunea jocului “Final Fantasy Type-O” se petrece intr-un loc numit Oriens, teritoriu impartit in patru natiuni. Fiecare tara are propriul ei simbol si a fost “binecuvantata” cu cate un cristal care are propriile lui puteri. Batalia in joc se da pe aceste cristale, cele care au capacitatea de a face din oameni sclavii unei tari.

renne

Subiecte: Despre jocuri, Stiri | Nici un comentariu »

Comments