Nemira rss anunt

« | Main | »

“Modern Warfare 3″ este asteptat sa se vanda in aproximativ sase milioane de copii in prima zi

Articol postat de | 08. 11. 2011

jocuriCompania “Sterne Agee” a declarat ca se asteapta ca noul joc din franciza “Call of Duty” sa se vanda in aproximativ sase milioane de copii doar in prima zi, un “pas” mult mai mare decat cele cinci milioane de copii in care “Black Ops” s-a vandut anul trecut.

Arvind Bathia, un analist ce lucreaza pentru compania “Sterne Agee”, a declarat pentru “Industry Games” ca se asteapta ca vanzarile noului joc sa creasca cu 10% fata de cel de anul trecut: “Noi ne asteptam ca Modern Warfare 3 sa creasca in vanzari cu 10% fata de Black Ops de anul trecut. Credem ca se vor vinde aproximativ sase milioane de copii in prima zi si peste 18 milioane pana in decembrie anul viitor”.

Aceeasi predictie o are si expertul in jocuri video Michael Pachter, ce a declarat ca se asteapta ca vanzarile sa creasca cu zece procente in acest an. In aceasta dimineata, producatorii jocului au anuntat ca in acest an comenzile pentru joc sunt mult mai mari fata de cel de anul trecut. “Modern Warfare 3″ a fost lansat in aceasta dimineata in Londra, numarul fanilor ce au participat la lansare depasind orice record de asistenta de pana acum.

Sursa: CVG
Sursa foto: Attack of the fan boy

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri Actiune, Stiri | Nici un comentariu »

Comments