Nemira rss anunt

« | Main | »

“Deus Ex” – vanzari de peste un milion in Europa

Articol postat de | 07. 11. 2011

jocuri videoSe pare ca Europa a primit cu bratele deschise noul joc “Deus Ex: Human Revolution”, in timp ce iubitorii jocurilor video din America inca mai au dubii cu privire la acest joc.

“Square Enix” a confirmat ca jocul produs de ei s-a vandut in peste doua milioane de copii in Europa si America, ceea ce este un lucru bun pentru producatori. Dar cele mai multe copii s-au vandut in Europa, peste un milion de fani cumparand jocul. In schimb, in Statele Unite s-a vandut in doar 800.ooo de copii. Jocul a fost lansat in Japonia pe data de 20 octombrie, dar vanzarile din Asia nu au fost luate in calcul in aceasta statistica.

Totodata, seria “Deus Ex” este si cel mai vandut joc din cadrul companiei “Square Enix” de mai bine de sase luni. “Dungeon Siege III” n-a reusit sa se vanda decat in 820.000 de copii, in timp ce colectia jocului “Dragon Quest” s-a vandut in doar 350.000 de copii in Japonia.

Cei de la Square au lansat primul joc din seria “Human Revolution”, intitulat “The Missing Link”, pe data de 18 octombrie. Jocului i-au fost adaugate noi locuri, personaje si misiuni (una din ele fiind aceea de a pune capat unor conspiratii).

renne

Subiecte: Stiri | Nici un comentariu »

Comments