Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Phoenix – Negru Voda (1973)

By Zoom | August 8, 2008

Download
*
Cine canta: Phoenix
Ce canta: Negru Voda (Varianta din 1973 de pe albumul Cei ce ne-au dat nume)
*
***** Pana azi n-am “vazut” niciodata cum arata Phoenix cu Bogdan Bradu si cu baiatul ala blondut fost Talisman, Alin nu mai stiu cum. Fapta s-a petrecut la o emisiune pe TVR2, unde era si Zamfir, acum cateva minute. Adica pe la 18 fara ceva, 8 august 2008. Data asta trebuie pastrata. Abia am schimbat postul, nu stiu ce fel de emisiune e, cum se cheama, despre ce e vorba, nici nu vreau sa aflu, dar doamne, a fost oribil. Stiam ca Bradu canta prost in concerte, desi imi plac cateva melodii de-ale lui. Dar pur si simplu stilul lui nu e cel potrivit pentru Phoenix. Oricat s-ar stradui, ceva nu merge. Behaieli ca cele de azi n-am mai auzit de muuuuuult timp. As vrea sa pun mana pe inregistrare sa arat lumii, dar la fel de bine as putea sa ma imbat si sa incep sa urlu ragusit, cam acelasi ton si rezultat ar fi.
***** Am fost in ultimii ani cam la 5 concerte Phoenix, dar singurul care chiar m-a impresionat a fost cel din 7 iulie 2007 de la Save Earth.

***** Si scandalurile din ultimele saptamani legate de Phoenix nu mi-au facut nici ele o impresie prea grozava. Puteti vedea despre ce e vorba pe blogul lui Mircea Baniciu. Eu nu mai zic nimic, decat ca simt un gust amar.

***** Asa ca ascult o melodie veche de-a lor, sa-mi treaca.

renne

Subiecte: Balade, Ro music, Rock | No Comments »

Comments

căutare personalizată