Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Lady Gaga vrea sa infiinteze o fundatie pentru ajutorarea copiilor

By Alex Costea | November 3, 2011

pop starLady Gaga, ce recent a vizitat o fundatie de copii din India, vrea sa infiinteze propria fundatie de ajutorare a copiilor pentru a imbunatati increderea acestora in ei insisi.

Mai multi apropiati ai starului pop au declarat ca aceasta este pe cale de a pune bazele unei fundatii  non-profit ce se va numi “Nascut in acest fel” (“Born This Way”). Prin aceasta fundatie, Lady Gaga vrea sa ajute oamenii pentru a se dezvolta la un alt nivel ce presupune ingrijirea unuia fata de celalalt.

“Impreuna sper sa putem pune bazele unui nou standard de vitejie si bunatate, precum si o comunitate la nivel mondial care sa protejeze si sa aiba grija de cei care au fost victime ale abandonului sau ale agresiunii”, a declarat controversata cantareata intr-un comunicat.

Mama cantaretei, Cynthia Germanotta, este cea care va conduce fundatia si se va ingriji ca toate lucrurile sa mearga bine, insa asta din 2012. Se pare ca starul pop va fi ajutata de Fundatia MacArthur si Centrul Berkman pentru Societate & Internet de la Universitatea Harvard pentru a pune bazele acestui proiect.

Desi multora li se pare greu de crezut ca Lady Gaga va pune intr-adevar bazele acestei fundatii (in primul rand, din cauza stilului controversat pe care il afiseaza), se pare ca starul pop crede in acest proiect si va cerceta  serios inainte de a incepe finantarea.

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată