Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Jason Statham, pregatit de un nou film

Cronica postata de Alex Costea | 03, 11, 2011

filmeScenaristul Steve Knight isi va face debutul ca regizor, acesta lucrand la un proiect intitulat “Hummingbird”. Daca pana acum lucrurile erau doar la nivelul de proiect, se pare ca Knight va incepe sa lucreze cat de curand din moment ce banii i-a primit, iar actorul Jason Statham a semnat un contract, el urmand sa primeasca rolul principal in aceasta productie.

Statham va juca in filmul lui Knight rolul unui fost soldat al Fortelor Speciale, acesta gasindu-se captiv in “lumea subterana” a Londrei unde va avea de a face cu tot felul de criminali (din punct de vedere al scenariului, pare un “teritoriu” obisnuit pentru Steve Knight). Dar cand i se da sansa sa foloseasca o alta identitate, va incerca sa traga in jos pe toti raufacatorii ce l-au infundat.

“IM Global” se pare ca va investi peste 20 de milioane de dolari in acest film, Steve Knight urmand sa inceapa filmarile de la anul. Totusi, nu va fi prima experienta a lui Knight in calitate de regizor: acesta a mai regizat cateva episoade din comedia politista “Detectivii”.

Knight, care lucreaza recent la scenariul pentru filmul “Clash of the Titans 2”, a lucrat la mai multe scenarii dintre cele mai variate. Printre acestea se numara “Simbolul pierdut” a lui Dan Brown sau filmul de aventura “Larklight”.

De cealalta parte, Jason Statham lucreaza la un rol in filmul “The Expandables 2” si va fi vazut in curand in filmele “Safe” si “Parker”. Dintre filmele care l-au facut celebru, amintim “The Transporter”, “Snatch” sau “Mecanicul”.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Actori, Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată