Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Michael Clayton

Cronica postata de Alex Sima | 26, 07, 2008

Michael Clayton
*

*
Impresii:
***** Michael Clayton (George Clooney) pare de-al nostru, roman get-beget. E descurcaret si scoate bici din… situatii fara scapare, are pile pe care nu se sfieste sa le foloseasca, si nu in cele din urma, desi castiga destul de mult, are mici probleme personale cu datoriile. Pana si una din replicile lui mi-a lasat aceeasi impresie: “Eu nu sunt genul de om pe care sa-l omori atunci cand iti face probleme. Sunt genul de om pe care il poti cumpara.”

***** Una peste alta, filmul fura retete de succes ale altor filme, unele dintre ele chiar cu Clooney. Un avocat “dubios”, o companie uriasa cu practici ilegale care ar face orice pentru profit, oameni puternici care nu vor sa plateasca pentru greselile comise, putina spiritualitate (nu in sensul de religiozitate), un strop de actiune, iar intre toate astea firea umana, cu goana dupa bani, cu ciudate inamorari, cu vicii si cu bruste schimbari de mentalitate si personalitate.

***** Un film excelent, de la prestatia tuturor actorilor implicati, pana la felul in care a fost filmat si modul in care coloana sonora pare sa invaluie imaginile. Pana acum, cel mai bun thriller pe care l-am vazut in 2008.

***** Nota finala: 9

Scenariu: 9
Acting: 10
Actiune: 8
Soundtrack: 9

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Filme | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată