Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

The Love Guru

Cronica postata de Alex Sima | 10, 11, 2008

***** The Love Guru cu Mike Myers in rolul lui Guru Pitka are 5 poante la care razi de nu mai stii ce e cu tine, si 60 de minute de plictiseala si glume proaste.
*

*
***** Partea buna e ca in film apar actori celebriciosi. Partea rea e ca toti joaca la fel de prost. O mana de “guest stars” e aruncata ca sa faca reteta perfecta. Power Puff Girls, pazea. Val Kilmer, Jessica Simpson, Ben Kingsley joaca impreuna cam 5 minute, dintre care 4 minute si jumatate le are Ben. Verne Troyer, aka MiniMe, spune in “end credits” o fraza memorabila, pentru care merita efortul de a vedea filmul.

A, da. Ar mai fi de mentionat Jessica Alba si Justin Timberlake. Doua motive pentru care filmul ar trebui sa aiba fani din randul ambelor sexe.

Asadar, sa zicem ca un sfert de film ia nota 10, iar celelalte 3 sferturi nota 2. Media filmului intreg este asadar 4. De vazut doar in gasca, cu mult alcool si un pitic prin preajma.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Actori, Filme | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată