Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Prince, Tom Petty, Jeff Lynne and Dhani Harrison – While My Guitar Gently Weeps

Cronica postata de Alex Sima | 08, 05, 2008

Un tribut adus lui George Harrison. De catre:

Prince (Prince Rogers Nelson): Banuiesc ca nu are nevoie de prezentare. E un simbol. Sau un artist care a fost cunoscut sub numele de Prince. Nu prea-i place sa i se spuna pe nume. Un Michael Jackson care nu si-a ratat viata, nu multa lume stie ca pe langa vocea sa unica, baiatul se mai pricepe si la diverse instumente. Chitara e unul dintre ele.

Jeff Lynne: Nu chiar atat de celebru in ziua de azi, daca e sa ne luam dupa standardele moderne, dar a avut partea lui de faima pe vremea cand era in trupa ELO.

Tom Petty (Thomas Earl Petty): O voce unica, de fiecare data cand il ascult mi se pare diferita. A facut parte din mai  multe formatii, dar marfa de calitate a iesit dupa ce s-a asociat cu The Heartbreakers.

Dhani Harrison: Fiul lui George Harrison.

*

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Proprii | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată