Nemira rss anunt

« | Main | »

Starcraft 2 & Other stuff

Articol postat de | 09. 08. 2010

Starcraft 2 Beta ErrorMi-am luat si eu Starcrat 2-ul la cateva zile de la lansare, m-am jucat un piculet sa vad ce e diferit fata de beta, si nu e mare lucru. Campania in schimb e draguta, din punctul meu de vedere, desi am vazut reactii impartite. Are cinematicsuri a la Blizzard, are o poveste care sa te faca sa astepti cu sufletul la gura urmatorul add-on, si bineinteles ca are si niscai buguri in stransa legatura cu BattleNet, care, de data asta 100% de acord cu opinia generala, e o mare porcarie.

Misiuni facute, achievmenturi marcate, “recompense” neactivate and stuff. Plus deconectari Starcraft 2 video bugfoarte dese. Una e sa faci asta in beta, alta dupa lansarea jocului. Practic, cred ca am pierdut 2 jocuri ca a picat Battlenetul, vreo doua ca mi-a picat mie netul, si unul ca mi s-a luat curentul. Cand e sa fie…

Inca pare sa aiba probleme cu placile video de la laptopuri, am auzit si aici nspe mii de cazuri carora jocul le-a spus ca au drivere prea vechi.

La sectiunea Other stuff:

* Am dat de un joculet Tower Defense extrem de interesant. Una din unitatile de la final e “Dracul Gol”.

*dracul gol Desi nu as trece Neverwinter Nights 2 la other stuff, ma tot chinui sa imi dau seama de ce mi-a placut prima parte atat de mult si era asa captivanta, in schimb a doua parca e facuta pentru copii mici. Am jocul instalat de cateva luni bune si nu am reusit sa-l termin pentru ca pur si simplu nu-l are pe vinoncoa. Vinoncoaul asta fiind si el un element care lipseste din ce in ce mai des acolo unde ar trebui sa fie prezent.

PS: ID-ul de Starcraft 2: Zoom 110, pentru cine vrea sa jucam un meci. :)

renne

Subiecte: Despre jocuri, Jocuri RTS | Nici un comentariu »

Comments