Nemira rss anunt

« | Main | »

Witcher

Articol postat de | 21. 03. 2010

witcher bugDin vara trecuta si pana prin februarie am tot macinat la Witcher. Dupa ce l-am terminat, mi-am spus ca merita un review mare si frumos, cu multe poze si exemple. Acum, ca mai toate lucrurile pe care le amani si nu le faci la timpul lor, reviewul baban nu are mari sanse sa vada lumina zilei. Si nu pentru ca as fi uitat, ci pentru ca am ajuns la concluzia ca Witcher a intrat fara drept de apel in categoria jocurilor pe care le-as recomanda oricui. Nu e cel mai bun RPG pe care l-am jucat, insa imparte locul I, in anumite segmente ale sale, cu alti “clasici in viata”, de genul Diablo, Neverwinter Nights sau TheElder Scrolls. Pentru ca are o poveste de nota 10 (multumita romanelor, dar n-o sa intru in detalii), pentru ca are un sistem de joc de nota 10+, atmosfera, soundtrack si multe ale lucruri minore dar care fac diferenta intre un joc si un joc excelent.

Fara alte comentarii de prisos: aveti incredere. Nu asteptati sa iasa Witcher 2. E pacat sa nu fi jucat prima parte inainte.

witcher 2Am pus si doua poze ca sa exemplific doua buguri extrem de amuzante. Ambele de natura grafica. Cred ca e printre putinele dati cand dau de un joc “mare” care sa nu aiba buguri care afecteaza gameplayul.

Bine, al doilea poate fi obtinut doar prin anumite actiuni, dar sansa ca cineva sa faca lucrurile respective e infima. Eu am incercat doar dintr-o curiozitate extrema. Astept mesaje de la cei care au jucat si si-au dat seama cum sa ajunga la efectul respectiv. :)

Totul se rezolva cu un simplu load.

renne

Subiecte: Jocuri RPG, Reviews | Nici un comentariu »

Comments